Wydawnictwo
Kliknij, aby przejść do Wydawnictwa
Książki
Czasopisma
Nowości
Propozycje wydawnictwa
Promocje
Pod choinkę
MINUS 40%
Okazyjne ceny
Dla bibliotek
Kontakt
0
Twój koszyk jest pusty.
Szukaj
Close
Książki
Czasopisma
Nowości
Propozycje wydawnictwa
Promocje
Pod choinkę
MINUS 40%
Okazyjne ceny
Dla bibliotek
Kontakt
Twój koszyk
Zofia Rzeźnicka
Milk and Dairy Products in the Medicine and Culinary Art of Antiquity and Early Byzantium (1st-7th Centuries AD)
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.) cz. III: Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I-VII w.)
1
Księgarnia Akademicka © 2024 All Rights Reserved |
Regulamin
|
english
|
polski